#RedefineMerch

Med vår nye kolleksjon av kvalitetsprodukter laget av Fairtrade og GRS-sertifisert resirkulert bomull inviterer vi deg til å tenke nytt om merch.

Vi er unike på det norske markedet. Som både produsent og leverandør har vi full kontroll i alle ledd. Dermed kan vi garantere god kvalitet, anstendige arbeidsforhold og konkurransedyktige priser uten fordyrende mellomledd.

Dermed kan du, eller din kunde, være sikker på at produktene lever opp til vårt løfte om ansvarlighet og bærekraft.

Trenger du produkter til ditt neste arrangement, skal du markedsføre et nytt produkt eller konsept, eller rett og slett ønsker litt ekstra oppmerksomhet rundt bedriften eller organisasjonen din, så ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Produkter
 • Alle (27)
 • Totes & Bags (14)
 • Aprons (3)
 • Accessories (10)

Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene vi mottar. Er det noe mer du lurer på, så vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med oss, så skal vi prøve å svare deg så raskt og så godt vi kan.
 • Merch, eller merchandise som det egentlig heter, har et (velfortjent) dårlig rykte. Bør en ansvarlig aktør som Bokhari selge merch-produkter når alle snakker om at vi må forbruke mindre og gjenbruke mer? Vel, det spørsmålet har vi også stilt oss selv.

  Vi mener at vi alle har et ansvar til å bidra til å forbruke smartere. Og være bevisste i de valgene vi tar. Det betyr å velge kvalitet framfor kvantitet, velge produkter som varer – og velge en leverandør og produsent som har full kontroll på alle ledd. En leverandør som ikke bare leverer kvalitetsprodukter, men også sikrer trygge arbeidsplasser til kvinner og menn, og skolegang til barna deres.

  Vi mener at dersom merch-produkter skal ha livets rett, så skal de være gjennomtenkte og nyttige. Slik ønsker vi å bidra til å redefinere merch. For et Bokhari merch-produkt er så mye mer.

 • Visste du at det går med omtrent 15 000 liter vann for å dyrke 1 kg ny bomull? Mesteparten av verdens bomull dyrkes på konvensjonelt vis, og dette krever mye vann, energi og kjemikalier i «plantevernmidler», som påvirker miljøet negativt.

  Men også dyrking av økologisk bomull krever tusenvis av liter vann – faktisk krever det ofte mer vann for å kompensere for at det ikke brukes kjemikalier.

  Resirkulert bomull kommer fra rester etter produksjon eller gamle tekstiler som har fått nytt liv ved at det rives opp, spinnes om og deretter strikkes eller veves til nye materialer. Slik sparer man råvarer og bruker mindre kjemikalier, vann og energi ved å benytte resirkulert bomull.

  Ved å bruke resirkulert bomull er du også med på å redusere miljøpåvirkningen og lukke materialkretsløpet! Sirkulær økonomi i praksis.

 • Ja, alle våre merch produkter kan trykkes på. Vi har eget trykkeri som tilbyr silketrykk, transfer og digitalt trykk:

  i) Silketrykk er ideelt for produksjoner med begrensede farger og der fargene er adskillelige. Det er også kostnadseffektivt ved store ordre og har en langvarig finish. Vår favoritt.

  ii) Transfer trykk er som et klistremerke som, med bruk av varme, festes på overflaten.

  iii) Digitalt trykk (DTG-print) gir muligheten til å trykke med ubegrensede farger raskt og med høy oppløsning.

 • Alle våre merch-produkter lages på bestilling og kan derfor tilpasses kundens ønsker. Ta kontakt, så finner vi en god løsning.

 • Priser er avhengig av flere faktorer som antall bestilte, antall farger i trykket og hvor raskt kunden ønsker bestillingen tilsendt. Ta kontakt med oss så sender vi deg fullstendig prisliste.

 • Minstebestilling på de fleste merch-produkter er 50 stk, enkelte 25 stk og 100 stk, men ta kontakt om du ønsker færre så finner vi helt sikkert en løsning.

 • Er det et merch-produkt du savner i porteføljen vår så ta gjerne kontakt med oss. Vi utvikler stadig vekk nye produkter så kanskje vi allerede har begynt å tenke på det samme.

 • Det skal være enkelt å bestille merch fra Bokhari, og vi hjelper deg gjerne om du lurer du på noe. Ta kontakt med oss på post@bokhari.no for et uforpliktende tilbud og flere detaljer.

 • Vi har gleden av å kunne tilby deg som kunde av merch hos Bokhari valget mellom Fairtrade-sertifisert bomull og GRS-sertifisert resirkulert bomull.

  Fairtrade er en anerkjent sertifisering for rettferdig handel. I tillegg til å være et verktøy for bedrifter som ønsker å redusere risikoen for brudd på menneskerettigheter i egne verdikjeder er Fairtrade en kjent merkeordning for forbrukere. Vi tilbyr Fairtrade-sertifisering på ny bomull.

  Global Recycled Standard (GRS) er en frivillig produktstandard for sporing og verifisering av innholdet av resirkulerte materialer i et sluttprodukt. Standarden gjelder hele forsyningskjeden og tar for seg sporbarhet, miljøprinsipper, sosiale krav, kjemikalieinnhold og merking.

Velg mellom Fairtrade-sertifisert bomull og GRS-sertifisert resirkulert bomull.

Alle våre merch-produkter kan tilpasses i ønskede farger og trykk.