ham-icon
close-icon

Våre nett og forklær er laget av 100% resirkulert bomull.

Se utvalget av ferdige nett eller design ditt eget.

Vi tilbyr også en rekke andre unike produkter, og egne forhandlerpriser på alle produkter og design.

Bærekraftige totes til din bedrift eller organisasjon

Skal du arrangere et event, markedsføre et nytt produkt eller konsept, eller rett og slett ønsker litt oppmerksomhet rundt bedriften eller organisasjonen din? Vi kan levere bærekraftige nett med din logo, tekst eller illustrasjon. Vi tilbyr ulike varianter og design. Alle våre bærenett er laget av 100% resirkulert bomull, sertifisert av Global Recycled Standard (GRS). Vi tilbyr både silketrykk og digitalt trykk, og sørger for god kvalitet med sikker levering til konkurransedyktige priser. Alt med god samvittighet. Ta kontakt, så sender vi deg mer informasjon om priser og leveringsbetingelser.

På utkikk etter bærenett med mening?

Bærekraftige nett til ditt neste event?

Noen av våre fornøyde kunder:

Bokhari dialektnett og forklær

Bokhari dialektnett og forklær er unike! Proppfulle av særegne lokale ord og uttrykk fra byer og tettsteder i hele landet. Perfekt som gave til en slektning, venn, nabo, kollega - eller til deg selv! Finner du din dialekt blant de 71 ulike nettene og 60 forklærne?

71 ulike dialektnett

60 ulike dialektforklær

Bokhari grillforklær

Imponer gjester med et morsomt og unikt grillforkle! Passer alle som elsker en skikkelig BBQ! Forklærne er laget av 100% resirkulert slitesterk bomull og har en praktisk lomme foran.

«Denne jobben gir meg mulighet til å ha min egen inntekt, slik at jeg kan bidra til å brødfø familien min - og skape min egen framtid.»

Fozia (21)

Bærekraftig. Menneskelig. Engasjert.